Činnost našeho klubu v r. 2013

29.06.2014 21:32

ČLENSKÁ ZÁKLADNA

Počet aktivních členů: 10. Výbor pracoval ve složení RNDr. Milan Vymazal (prezident), Ing.Milan Trnkal (hospodář), Mgr. Petr Velický (STK), Martin Havelka (údržba hřiště) a Ing. Pavel Netopil (propagace).

ORGANIZAČNÍ ČINNOST

- Uspořádání dvou oblastních turnajů v rámci soutěží Českého minigolfového svazu (ČMGS), polovina srpna.
- Milan Vymazal pracoval v rámci Sportovně technické komise ČMGS jako vedoucí soutěží I. ligy na Moravě.
- Spolupráce se základní školou - organizace dalšího ročníku školní ligy (červen).

SPORTOVNÍ ČINNOST - DRUŽSTVA

Smíšené družstvo obsadilo 3. místo v moravské skupině I. ligy (2. nejvyšší soutěž) ročníku 2012/2013, což je stejné umístění jako v předchozí sezóně. V novém ročníku 2013/2014 patří týmu čtvrtá příčka po podzimní části. Družstvo obvykle nastupovalo v sestavě Martin Havelka, Pavel Netopil, Jiří Karásek (hostování z KDG Šternberk), Zdeněk Bureš, Milan Vymazal a náhradník Milan Trnkal.
Družstvo seniorů se po roční pauze opět dalo dohromady a také obsadilo třetí příčku v moravské skupině I. ligy ročníku 2012/2013. Nový ročník pak zahájilo velmi dobře a po podzimní části je v čele tabulky. Družstvo hrálo ve složení Jiří Karásek, Milan Trnkal a Milan Vymazal.

SPORTOVNÍ ČINNOST - JEDNOTLIVCI

Nejúspěšnějším hráčem klubu v roce 2013 byl opět senior Milan Vymazal. Na oficiálních turnajích ČMGS získal celkem 7 cenných kovů ve své kategorii, z toho dvě prvenství (obě na domácích oblastních turnajích). Dále vybojoval jedno druhé a jedno třetí místo na zemských turnajích, na oblastních pak ještě dvě stříbra a jeden bronz. Jeho největším úspěchem je 2. místo na červnovém Přeboru Moravy v Kopřivnici v novém osobním a klubovém rekordu 162 úderů na 8 okruhů, průměr 20,25. Na celostátní úrovni dal o sobě vědět v září na turnaji Grand Prix v Holešově, kde obsadil páté místo.

Medailovými úspěchy se mohou pochlubit i další hráči. V kategorii mužů se Martin Havelka dostal na stupně vítězů celkem třikrát (jednou druhý, dvakrát třetí - vše na oblastních turnajích). Nejlepšího výkonu dosáhl na červnovém turnaji v Bystřici pod Hostýnem (91 úderů/4 okruhy/ průměr 22,75). Na stejném turnaji zazářil a svoje jediné medailové umístění zaznamenal senior Milan Trnkal. Obsadil druhé místo ve své kategorii a výkonem 89/4/22,25 si vytvořil nový osobní rekord. Pavel Netopil se mezi muži radoval také jen jednou, a to v srpnu na jednom z domácích oblastních turnajů. Výkonem 103/4/25,75 vybojoval druhou příčku. Díky nepočetné konkurenci ve svých kategoriích si medailové úspěchy připsali i Jakub Smolka (1. místo v žácích na červnovém oblastním turnaji v Bystřici p.H.) a Anna Trnkalová (2. místo v ženách na stejném turnaji).


      




Zpět